Reykjavik District Roman Bleiseri 43 sininen

Tuotekoodi: RD-ROM43-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella tyylikäs Reykjavikin bleiseri josta huokuu merihenkisyys. Erittäin kevyttä villaa, aivan mainio kevään ja kesän bleiseriksi. Näyttävä raidallinen vuoritus jossa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Puumaiset napit ja pienet punaiset yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden. Tämä on erittäin hieno! 

Yhdistä bleiseri vaikka vaaleisiin chinoihin niin saat todella siistin mutta rennon kokonaisuuden. 

Kangas syvänsinistä jossa pientä tekstuuria. 

Materiaali 100% villa. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, monia malleja ommellaan vain Saarnin putiikkiin. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »