Reykjavik District Roman Blazer No56 ruudullinen

€339,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM56-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Wow, tämä bleiseri säväyttää! Täydellinen valinta rohkean pukeutujan garderoobiin. Bleiserin väri on todella upea sekoitus keltaista ja sinistä. Yhdistä sinisten chinojen ja kauluspaidan kanssa niin tyylikäs ja persoonallinen look on taattu. Bleiseri on materiaaliltaan 100% villaa ja näin ollen todella mukavan ja hengittävän tuntuinen yllä. Kukapa ei haluaisi tuntea oloansa mukavaksi ja tyylikkääksi samanaikaisesti!

Väri: Keltasininen

Materiaali: 100% villa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »