Reykjavik District Roman 44 bleiseri sininen ruudullinen

€349,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-ROM44-1-48
Saatavuus: Tuote loppu :(

Kaipailetko kenties tyylikästä bleiseriä juhliin? Tämä kauniin sininen Reykjavik District Roman bleiseri vaaleansinisellä ruutukuviolla on kerrassaan upea. Todella sileä ja kevyt materiaali, joka on 100% villaa. Laadun kyllä todella tuntee sekä näkee. Bleiserin kruunaa tuo todella upea kuvioitu kangas takin vuoressa sekä taskussa, jonka voit vetää ulos taskuliinaksi. Wau!

Materiaali: 100% villa.

Väri: Sininen, vaaleansiniset yksityiskohdat.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »