Reykjavik District Ringo takki harmaa

€219,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-RIN1-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Aivan huikean kiva välikausitakki upeilla yksityiskohdilla. Malli on todella ryhdikäs ja tyylikäs, mutta sen materiaali tekee siitä rennon. Takki on kevyt ja pehmeä ja juuri sopivasti lämmittävä. Takin napit ovat todella hauskat ja uniikit. Pienet harkitut yksityiskohdat tekevät Reykjavikin vaatteista todella ainutlaatuisia. Tämä vuoreton Ringo takki toimii myös talvella sisällä pidettäväksi. Harmaan värinsä puolesta tämä takki on todella helppo yhdistää aukokonaisuuksiin, sillä lähes kaikki sopii hyvin klassisen harmaan kanssa. Täydellinen valinta tyylitietoiselle herrasmiehelle! 

Väri: Harmaa

Materiaali: 70% villaa, 30% polyesteria

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »