Reykjavik District sininen REDA puku

€589,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-SUIT9-1-52
Saatavuus: Tuote loppu :(

Erittäin tyylikäs tummansinen puku. Kankaassa yksityiskohtana vaaleansinistä ruutu kuviota joka tekee kankaaseen elävyttä juuri sopivalla tavalla. Puvun väri on erittäin onnistunut sinisen sävy joka ei kuitenkaan mene liian tummaksi.


Tämä puku on oiva valinta miehelle joka tarvitsee erittäin laadukkaan puvun pienellä twistillä. Kangas on todella kevyttä ja sitä on miellyttävä pitää pitkänkin päivän.
REDA kangas on erittäin laadukasta pukukangasta jota vaatturit suosivat ympäri maailmaa.

Materiaali: 100% villa


Väri: sininen


Puvun housut tulevat täyspitkinä joten käytämme aina housut räätälillä jolloin saamme täydellisen pituuden. Räätälöinti on ilmainen. 


Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen. Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »