Reykjavik District Silver Fox bleiseri

€199,00
Tuotekoodi: RD-FOX17-1-XL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Reykjavik District:n käsityönä valmistettu vuoriton Silver Fox bleiseri. Bleiserissä hengittävä villakangas, joka ei rypisty sekä todella tyylikkäät nahkaiset yksityiskohdat kauluksessa ja rintataskun reunassa. Yksilöllisen tyylikäs vaihtoehto herrasmiehelle, joka haluaa pukea päälleen jotain perinteistä poikkeavaa. Italialaisista kankaista valmistettu laadukas bleiseri. Valmistettu huolella ja yksityiskohtia kunnioittaen.

Materiaali: 100% villa

Väri: musta

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »