Reykjavik District Roman bleiseri

€349,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-ROM35-1-56
Saatavuus: Varastossa (1)

Jos etsit irtotakkia joka sopii käytettäväksi farkkujen kanssa olet löytänyt etsimäsi. Tämä Roman bleiseri sopii täydellisesti yhteen farkkujen kanssa, mutta sen kaveriksi käyvät myös loistavasti esimerkiksi puuvillaiset chinot. Roman irtotakeille perinteiseen tapaan tässä takissa on täysivuori, upeat yksityiskohdat ja täydellinen istuvuus. Sopivan raffi kangas ja täydellinen viimeistely kruunaavat tämän takin.

Bleiserin 80% villakangas ei rypisty ja se on helppo pitää puhtaana tuulettamalla.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »