Reykjavik District Roman bleiseri

Tuotekoodi: RD-ROM30-1-52
Saatavuus: Varastossa (1)

Kaipaatko jotain erilaista ja tyylikästä? Tässä bleiserissä yhdistyy molemmat! Bleiserissä kaunis klassinen leikkaus ja istuva leikkaus. Soveltuu todella hyvin eri vartalotyypeille. Pientä twistiä bleiseriin tuo valkoiset tikkaukset sekä tummansiniset yksityiskohdat taskuissa. Bleiserissä on myös kyynerpaikat jotka tuovat sopivasti rentoutta bleseriin ja se soveltuu mainiosti käytettäväksi niin siistimpien housujen kuin chinojenkin kanssa. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »