Reykjavik District Roman bleiseri beige

€149,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM23-1-60
Saatavuus: Varastossa (1)

Alennettu hinta: 149,00€ (Norm. 329€)

Reykjavik District:n käsityönä 100% pellavasta valmistettu, beige, vuorellinen Roman bleiseri. Vaihtoehto herrasmiehelle, joka haluaa pukea päälleen jotain tyylikästä ja erottuvaa. Italialaisista kankaista valmistettu laadukas bleiseri, jonka huolitellut yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden.

Materiaali: 100% pellava

Väri: beige

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »