Reykjavik District puolipitkä villakangastakki

€399,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-PAC3-1-50
Saatavuus: Varastossa (2)

Tämä takki on klassisempi verio raffista Reykjavik District´n Poker Pacino takista. Erittäin tyylikäs joka todella erottuu edukseen. Tyylikäs kapea leikkaus joka antaa kuitenkin sopivasti tilaa esimerkiksi bleiserille. 

Tämä on lyhyempi kuin perinteinen villakangastakki ja erittäin monikäyttöinen. Materiaalina 80% villa joka pitää lämmön mutta ei ole liian kuuma. Pehmeää kangasta joka antaa tilaa liikkua. 

Takissa on kevyt vuoritus, sopii siis mainiosti käytettäväksi syksyllä ja keväällä. Aika paljon myös talvella, kun on eipä juuri pakkasia enää ole. Erittäin pitkä käyttöikä siis vuodessa. 

Aivan mahtava takki!

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, monia malleja ommellaan vain Saarnin putiikkiin. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »