Reykjavik District Penguin topattu takki

€249,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-PNG21-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Tämä paksumpi, topattu versio Reykjavik Districin Penguin takista pitää lämpimänä myös paukkupakkasilla. Tyylikäs leikkaus ja hurmaavat yksityiskohdat luovat täydellisen takin herrasmiehelle. Takki on ihanan lämmin ja pehmeä 100% villakangas, joka ei rypisty ja on helppo pitää puhtaana tuulettamalla. Takki on valmistettu käsityönä italialaisista kankaista.

Koko on normaalia pienempää, joten suosittelemme ottamaan koon isomman mitä normaalisti käytät. Näitä takkeja valmistettu vain rajallinen määrä, joten voit olla varma, että puet päällesi jotain todella yksilöllistä kun valitset tämän takin.

Materiaali: 100% villa

Väri: Musta.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen. Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »