Reykjavik District liivi siniharmaa kalanruoto

€109,00
Tuotekoodi: RD-WAI46-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Aivan älyttömän upea harmaa Reykjavik District liivi tyylikkäillä yksityiskohdilla. Kaunis kalanruotokuvio lisää liivin juhlavuutta. Liivin selkäosa on väriltään musta pienillä valkoisilla pilkuilla. Taskuliinaksi vedettävän rintataskun kangas on vaalea ja tuo mukavaa kontrastia muuten tummaan liiviin. Tämä liivi on klassisen kaunis. Liivi on käsityönä valmistettu. 

Liivin materiaali on villan, puuvillan ja pellavan sekoitusta. Materiaali tuntuu mukavalta ja hengittää hyvin. 

Koko: S/M:
Kokonaispituus n. 64cm.
Suurin leveys selästä 52cm.

Koko: L/XL
Kokonaipituus n. 67cm
Suurin leveys selästä: 55,5cm.


Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »