Reykjavik District liivi

€109,00
Tuotekoodi: RD-WAI43-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Reykjavik District:n kaunis sininen liivi joka on helppo yhdistellä. Kankaassa on tekstuuria joka tekee siitä soveltuvan yhdistettäväksi vaikka rennomman paidan kanssa. Liivi on valmistettu italialaisista kankaista Reykjavik District´n ompelimossa. Putiikkiin saapui tätä liiviä vain 1 kpl molempia kokoja. Todella siis yksilöllistä!

Selkäpuolella ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: villa, pellava, puuvilla

Koko: S/M:
Kokonaispituus n. 64cm. 
Suurin leveys selästä 52cm. 

Koko: L/XL
Kokonaipituus n. 67cm
Suurin leveys selästä: 55,5cm.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen. Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »