Reykjavik District kauluspaita

€99,00 €59,90
Tuotekoodi: RD-SHI16-1-XL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikäs tummansininen Reykjavik Dictricti:n käsityönä valmistettu kauluspaita on valmistettu 100% puuvillasta.  Tästä kauluspaidasta löytyy hieman twistiä, kankaassa on vaaleanharmaita pisteitä tuomassa hieman piristystä sekä eriväriset napit viimeistelevät kokonaisuuden tyylikkäästi. Niin arkeen kuin rennompaan juhlaan sopiva kauluspaita .

Materiaali: 100% Puuvillaa

Väri: tummansininen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »