Reykjavik District Frog takki

Tuotekoodi: RD-FROG2-1-XXL
Saatavuus: Varastossa (1)

Reykjavik District Frog takki on valintasi kun haet takkia, joka on tyylikäs ja mukava päällä.

Tämä takki istuu kauniisti päälle ja on taatusti jotain sellaista mitä et mistään muualta saa! Hauskoilla kauluksilla voit vaihtaa tyyliä ja takin ilmettä joko taittamalla ne alas tai nostamalla pystyyn, täysin oman mielen ja fiiliksen mukaan!

Materiaali: 80% villa, 20% puuvilla

Väri: Harmaa / Musta

Tuomolla kuvassa päällä koko M. 

Reykjavik District on puolalainen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Ania ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin pienillä yksityiskohdilla erottuen.

Kaikki vaatteet valmistetaan Varsovassa toimivassa studiossa ja ompelimossa ja niissä käytetään ainoastaan italialaisia kankaita. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto. Mallistot tuotetaan aina hyvin pienissä erissä, mikä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »