Reykjavik District Connery Coat villakangastakki

€399,00
Tuotekoodi: RD-CON2-NB-54
Saatavuus: Tuote loppu :(

Jokainen mies tarvitsee tyylikkään villakangastakin ja tämä Reykjavik District:n käsityönä valmistettu Connery Coat villakangastakki todella säväyttää. Yksilöllinen ja ihanan lämmin, pitkä, vuorellinen villakangastakki on täydellinen vaihtoehto kun haluat pukea tyyliä ja laatua. Tyylikkäät yksityiskohdat ja huolellinen viimeistely kruunaavat takin.

Väri: Tummansininen

Reykjavik District on puolalainen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Ania ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin pienillä yksityiskohdilla erottuen.

Kaikki vaatteet valmistetaan Varsovassa toimivassa studiossa ja ompelimossa ja niissä käytetään ainoastaan italialaisia kankaita. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto. Mallistot tuotetaan aina hyvin pienissä erissä, mikä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »