Reykjavik District Connery villakangastakki

€499,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-CON21-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Jokaisen miehen vaatekaapista kuuluisi löytyä uniikki, laadukas ja upeilla yksityiskohdillaan säväyttävä villakangastakki. Tämä Reykjavik District:n käsityönä valmistettu Connery Coat villakangastakki todella on juuri sellainen! Takissa näkyy laadukkaat materiaalivalinnat sekä erinomainen työnjälki ja viimeistely ulkoa sisävuoreen asti.

Materiaali: 80% villa, 10% cashmir, 10% nylon

Väri: Camel

Reykjavik District on puolalainen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Ania ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin pienillä yksityiskohdilla erottuen.

Kaikki vaatteet valmistetaan Varsovassa toimivassa studiossa ja ompelimossa ja niissä käytetään ainoastaan italialaisia kankaita. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto. Mallistot tuotetaan aina hyvin pienissä erissä, mikä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »