Reykjavik District chinot hiekka

€99,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-CHI18-1-48
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässä mainiot chinot kevään ja kesän pukeutumiseen!

Vaalean hiekan väri on helppo yhdistellä muihin väreihin. Näitä Reykjavikin Chinoja on jopa kehuttu maailman parhaiksi ikinä. Todella pehmeää kangasta joka joustaa juuri sopivasti, näitä on kiva pitää pidemmänkin päivän. Chinot on erittäin mainio valinta arkipukeutumiseen, kokonaisuus pysyy siistinä ja näitä voi helposti yhdistää esimerkiksi bleiserin tai neuleen kanssa. 

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »