Reykjavik District chinot

€99,00
Tuotekoodi: RD-CHI12-1-50
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ihanan pirteät keltaiset chinot on juuri oikea valinta miehelle joka haluaa väriä pukeutumiseen!

Nämä Reykjavik Districtin chinot ovat puuvillakangasta ja tuntuvat miellyttävältä päällä, kankaan elastaani tekee housuista mukavan joustavat. Käytä arkipukeutumisessa tai yhdistele juhlapukeutumiseen esimerkiksi bleiserin kanssa. Nämä ovat varma valinta miehelle joka etsii tyylikkäitä sekä laadukkaita housuja joista ei väriä puutu. Tyylikäs yhsityiskohta takataskuissa tuomaan säväyttävyyttä kokonaisuuteen. 

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »