Reykjavik District chinot

Tuotekoodi: RD-4CHI-1-46
Saatavuus: Varastossa (4)

Tässä on yksi ehdottomasti vaatekaapin peruskulmakivistä. Tummansiniset chinot on mainio valinta kun haluat siistit housut arkikäyttöön. Väri on erittäin helposti yhdistettävissä muuhun pukeutumiseen ja mikä parasta, näitä on erittäin mukava pitää pehmeän kankaan ansiosta. Kangas on myös hieman joustavaa ja sitä on kiva pitää vaikka pitkänkin päivän. 

Chinot voit yhdistää helposti esimerkisi neuleen kanssa tai ne sopivat mainiosti myös bleserin kaveriksi. Todella monikäyttöiset housut joista saat muuhun pukeutmiseen yhdistelemällä aina tilaisuuteen sopivan asukokonaisuuden.

Takataskussa on kivana yksityiskohtana värikäs läppä, jonka saa myös piiloon halutessaan. 

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesuohje: Pesu 30 asteessa.

Väri: Tummansininen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen. Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »