Reykjavik District Redford villakangastakki harmaa

€419,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-RED10-1-46
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on ihastuttava vuoriton villakangastakki Reykjavik Districtiltä!

Villakangastakissa on vuori vain hihoissa joten se on miellyttävä pukea päälle. Vuoriton osuus selässä tekee takista mukavan kevyen ja hengittävän.

Takin eläväinen kangas tuo kivasti twistiä pukeutumiseen. Loistava valinta herrasmiehelle joka haluaa pukea ylleen jotain yksilöllistä ja uniikkia. Ihanat pienet yksityiskohdat napeissa viimeistelevät tämän takin tyylillä!

Villakangastakin ajaton malli sopii mainiosti monelle vartalotyypille. Takissa kaksi isoa povitaskua.

Väri: mustavalkoinen.

Materiaali: 70% villa, 30% polyamidi.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »