Reykjavik District Redford välikausitakki sininen

€398,99

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-RED7-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Vautsi! No nyt on erinomaisen tyylikäs Reykjavik Districtin vuoriton Redford-välikausitakki! Takin leikkaus on klassinen ja sen tumma, sininen väri on ajaton sekä monikäyttöinen, sen voi yhdistää helposti muiden värien kanssa. Tätä takkia todellakin kelpaa käyttää vuodesta toiseen!

Takin malli on aivan loistava usealle eri vartalotyypille. Pieninä yksityiskohtina ihastuttavat puiset napit, jotka tuovat takkiin sopivan ripauksen uniikkia twistiä. 

Tässä takissa on kaksi isoa taskua, sekä kaksi povitaskua.

Väri:Sininen

Materiaali: 97% Puuvillaa, 3% Elastaania.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »