Reykjavik District Redford välikausitakki ruudullinen

€399,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-RED6-1-52
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella tyylikäs vuoriton Redford välikausitakki Reykjavik Districtiltä! Takin kaunis ruutukuvio on raikas ja saa erottumaan muuten harmaasta massasta. Ihana lämmin ruskea ja ohut punainen ruutu ovat pettämätön yhdistelmä.

Takin malli on aivan loistava usealle eri vartalotyypille. Pieninä yksityiskohtina ihastuttavat puiset napit, jotka tuovat takkiin sopivan ripauksen uniikkia twistiä.

Meillä on takista kutakin kokoa vain yksi kappale, joten voit olla varma, että toista samanlaista ei tule ihan heti vastaan. Tämä takki todellakin on ainutlaatuinen! 

Takissa on kaksi isoa taskua, sekä kaksi povitaskua.

Materiaali: 97% Puuvillaa, 3% Elastaania.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »