Reykjavik District Redford välikausitakki musta

€398,99

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-RED8-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Aivan mielettömän upea vuoriton välikausitakki Reykjavik Districtiltä. Tyylikkäänä yksityiskohtana tässä toimii hopeiset napit, jotka tuovat takkiin sopivan ripauksen twistiä. Tämä takki on todella helppo yhdistää eri asukokonaisuuksiin, sillä mustan kanssa sopii kaikki värit.

Takin malli on aivan loistava usealle eri vartalotyypille. Takin leikkaus takaa ajattomuuden eli tätä takkia todellakin kelpaa pitää vuodesta toiseen.

Takissa on kaksi isoa taskua, sekä kaksi povitaskua.

Materiaali: 94% puuvilla, 6% elastaani

Väri: Musta

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »