Reykjavik District REDA travell puku ruudullinen ruskea

€649,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-SUIT19-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Aivan älyttömän upea Reykjavik Disrict puku nyt ruskean ruudullisena! Tämä kaikkein laadukkaimmasta Italialaisesta villakankaasta valmistettu puku on todella kevyt ja pehmeä ja se hengittää erinomaisesti päällä. Kuten Reykjavikin tuotteissa yleensä, tästäkään puvusta ei puutu pieniä yksityiskohtia tai harkittua ja tarkkaa suunnittelua!

Puvun kangas on todella kauniin ruskean sävyinen ja siinä on kevyttä sinistä ja mustaa ruutukuviota jolla erotut taatusti eduksesi missä tahansa juhlassa! Ruskean ja sinisen yhdistelmä on ajaton ja ikuisesti tyylikäs.

Hyvin istuva ja klassinen puvun malli sopii monelle vartalomallille.

Puvun takissa on taskuliinaksi vedettävä tasku, jonka väri ja kuviointi sopii asuun loistavasti. 

Puku on valmistettu aivan älyttömän hyvästä materiaalista. Vaattureiden ympäri maailmaa suosima Redan pukukangas on äärimmäisen laadukasta ja sen kyllä näkee ja tuntee. Materiaali on 100% neitsyt villaa joten se ei ole herkkä rypistymään ja pysyy puhtaana pitkälti tuulettamalla. Kevyt, hengittävä ja sileä materiaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden. 

Puvun kangas on kestävää ja pysyy hyvänä pitkään ! Nämä puvut on suunniteltu kestämään ja tuntumaan hyvältä jokapäiväisessä käytössä, esimerkiksi työpukuna.

Puvun housut tulevat täyspitkinä joten käytämme aina housut räätälillä jolloin saamme täydellisen pituuden. Räätälöinti on ilmainen.

Väri: Ruskea/ruudullinen.

Materiaali: 100% neitsyt villaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »