Reykjavik District puku sininen REDA 130s

€579,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-SUIT14-1-46
Saatavuus: Varastossa (2)

Sinisiä pukuja on monissa eri sävyissä, mutta tämä kirkas sininen todella säväyttää. Jokainen herrasmies tarvitsee sinisen puvun joka on tyylikäs, hyvin istuva ja ajaton. Tässä Reykjavik Districtin puvussa todella toteutuu kaikki edellä mainitut.

Lisäksi tämä puku on valmistettu aivan älyttömän hyvästä materiaalista. Vaattureiden ympäri maailmaa suosima Redan pukukangas on äärimmäisen laadukasta ja sen kyllä näkee ja tuntee. Materiaali on 100% villaa joten se ei ole herkkä rypistymään ja pysyy puhtaana tuulettamalla. Kevyt, hengittävä ja sileä materiaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden. 

Materiaali: 100% villa, Redan 130's

Väri: Sininen

Puvun housut tulevat aina täyspitkinä joten käytämme housut aina räätälillä jolloin saamme täydellisen pituuden. Räätälöinti on ilmainen.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »