Reykjavik District pellavaliivi No97 ruskea

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI97-1-L/XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Ruskea pellavaliivi on rennon herrasmiehen varma valinta! Täydellinen vaihtoehto lämpimien kelien kevyempään pukeutumiseen!Tämä Reykjavik District liivi on hengittävä ja mukavan tuntuinen päällä. Pellavakankainen liivi on erinomainen arkikäyttöön tai rennompaan juhlaan.

Juhlavamman kokonaisuuden saat pukemalla liivin bleiserin alle tuomaan lisää twistiä asuusi ja rennommin kauluspaidan päälle sellaisenaan, pitäen silti tyylin ryhdikkäänä.

Liivin kruunaavat ihastuttavat pienet yksityiskohdat kuten erilaiset napit sekä taskuliinaksi vedettävä tasku. 

Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: Pellavaa villaa ja puuvillaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »