Reykjavik District New Penguin takki

€249,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-PNG22-1-M
Saatavuus: Varastossa (2)

Tässäpä vasta tyylikäs, vuoriton välikausitakki Reykjavik Districtiltä! Tämä paksusta mutta hyvin hengittävästä puuvillakankaasta valmistettu, ryhdikäs takki on täydellinen valinta sinulle joka etsit kestävää ja käyttömukavaa, siistiä takkia arkeen.

Takin leikkaus on simppelin ryhdikäs ja käyttömukava, unohtamatta kivoja pieniä yksityiskohtia kuten erivärisiä nappeja ja vetoketjua takin selkämyksessä.

Tämän välikausitakin kaulus on todella kätevä ja sen voi siististi taitella sivuille tai pitää ylhäällä tuulensuojana.

Takin tumma väri on monikäyttöinen ja toimii ympäri vuoden.

Tässä takissa on kaksi isoa taskua.

Materiaali: 100% puuvilla.

Väri: Musta.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »