Reykjavik District Mandarin pellavapaita valkoinen

€129,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-MAN5-1-S
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikäs ja monikäyttöinen pellavapaita on klassikko joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kevyt ja erittäin hyvin hengittävä pellava ei hiosta, vaan se tuntuu mukavalta ja viileältä päällä lämpimässäkin säässä.

Yhdistä Reykjavik Districtin pellavapaita rennosti shortsien tai chinojen kanssa tai juhlaan vaikkapa bleiserin alle puettuna.

Rento ja hauska mandariinikauluksinen paita on normaalia kauluspaitaa hieman lyhyempi ja sitä kuuluukin käyttää housujen päällä. 

Materiaali: 100% pellavaa.

Pesuohje: Pesu 30 asteessa.

Väri: Valkoinen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »