Reykjavik District liivi vaaleansininen No111

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI111-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

Nyt on tyylikäs ja raikas vaaleansininen liivi Reykjavik Districtiltä! Ihastuttava punainen selkämys piristää kivasti kokonaisuutta. Nämä liivit on aivan ihania ja todella helppo tapa pitää asu ryhdikkäänä ja tyylikkäänä myös ilman bleiseriä.

Liivin pienet yksityiskohdat tuovat mukanaan ripauksen twistiä. Huomaa mm. taskuliinaksi vedettävä kuvioitu tasku sekä eroavaisuudet napeissa.

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta. Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Tähän liiviin on saatavilla yhteenkuuluva bleiseri.

Materiaali: Villaa, puuvillaa ja pellavaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »