Reykjavik District liivi sininen No88

Tuotekoodi: RD-WAI88-1-L/XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Taas olisi todella tyylikästä Reykjavik District liiviä tarjolla! Tummansininen on helppo ja ajaton väri yhdistää muuhun pukeutumiseen. Liivin kankaassa on pientä elävää ruutukuviota ja ihania yksityiskohtia kuten taskuliinaksi vedettävä tasku sekä värierot napeissa.

Liivin malli on ryhdikkäästi istuva ja miellyttävä päällä. Tämän liivin saat yhdistettyä niin arkipukeutumiseen kuin juhlavampaankin tilaisuuteen! 

Liivin voi pukea sellaisenaan kauluspaidan kanssa tai bleiserin alle tuomaan asuun lisää särmää.

Materiaali: sekoitus villaa ja puuvillaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »