Reykjavik District liivi sininen No120

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI120-1-L/XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Tässäpä vasta säväyttävä, sininen Reykjavik District liivi josta ei puutu persoonallisuutta ja twistiä! Tyylikäs tummansininen yhdistettynä ruutukuvioon on klassinen mutta ei todellakaan tylsä valinta!

Tummansininen on helppo väri yhdistää kauniisti pukeutumisessa ja tämä liivi toimii niin arjessa kuin juhlassa. Tyyliä voit helposti muuttaa eri yhdistelmin ja asusteilla.

Liivin malli on täydellisen ryhdikäs ja istuva. Hengittävä kangas pitää liivin mukavan kevyenä ja hiostamattomana. Selkämyksessä säädettävä kiristysremmi.

Materiaali: Sekoite mm. villaa, puuvillaa ja pellavaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »