Reykjavik District liivi sininen No119

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI119-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

Vautsi miten ihana Reykjavik District liivi joka toimii erinomaisesti sekä arkena vaikka chinojen tai farkkujen kanssa ja juhlassa suorienhousujen, kauluspaidan ja bleiserin kaveriksi puettuna! Tyyliä saat helposti muutettua asusteiden avulla.

Klassisen tyylikäs tummansininen etupuoli on helppo yhdistää moniin kokonaisuuksii, liivin pienet yksityiskohdat kuten taskuliinaksi vedettävä tasku ja erivärist napit sitovat räväkämmän selkäpuolen upeasti yhteen hillitymmän etuosan kanssa. Mikä täydellinen yhdistelmä!

Liivin malli on ryhdikäs ja istuva. Hengittävä kangas pitää liivin mukavan kevyenä ja hiostamattomana. Selkämyksessä säädettävä kiristysremmi.

Materiaali: Sekoite eri kuituja.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »