Reykjavik District liivi ruskea No72

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI72-1-XXL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Miten tyylikäs ja jälleen ihanan erilainen Reykjavik District liivi joka on täydellinen lisä herrasmiehen vaatekaappiin! Upea ruskea ja ajattomat pystyraidat luovat ryhdikkään vaikutelman ja ovatkin oiva valinta niin arkisempaa kuin juhlavampaakin asua koottaessa.

Liivi on rennon tyylikäs vaihtoehto pukea sellaisenaan kauluspaidan päälle mahdollisesti asusteiden kera tai erinomainen säväys bleiderin alle puettaessa, tuoden asuun lisää mielenkiintoa.

Ruskean sävyt liivissä ovat todella helposti yhdisteltävissä muiden värien kanssa!

Reykjavik Districtille tyypillisesti tähänkin liiviin on upotettu ihastuttavia yksityiskohtia, kuten taskuksi vedettävä taskuliina, takaosan kiristysremmi ja värierot napeissa.

Materiaali: sekoitus villaa, pellavaa ja puuvillaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »