Reykjavik District liivi ruskea No112

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI112-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Miten tyylikäs ja jälleen ihanan erilainen Reykjavik District liivi joka on täydellinen lisä herrasmiehen vaatekaappiin!

Liivin hillityt värit ruskea ja musta sopivat hyvin yhteen ja tekevät liivistä todella helpon yhdistää muuhun pukeutumiseen ja väreihin. Liivin viimeistelee ihastuttavat pienet yksityiskohdat kuten erilaiset napit sekä taskuliinaksi vedettävä tasku. 

Juhlavamman asukokonaisuuden saat pukemalla liivin bleiserin alle tuomaan lisää twistiä asuusi ja rennommin kauluspaidan päälle sellaisenaan, pitäen silti tyylin ryhdikkäänä. 

Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Tähän liiviin on saatavilla yhteenkuuluva bleiseri.

Materiaali: Pellavaa villaa ja puuvillaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »