Reykjavik District liivi ruskea No 84

Tuotekoodi: RD-WAI84-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

Kauniin ruskea Reykjavik District liivi on ryhdikäs valinta piristämään pukeutumista ja sinetöimään asusi tyylillä!

Tässä liivissä on yhdistetty eläväinen ruskea villakangas sekä hillityn tyylikäs, sininen, pystyraitainen selkämys, mihin on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa. Liivi ei vain näytä hyvältä vaan on myös todella mukavan tuntuinen päällä!

Näitä Reykjavikin liivejä on tosi helppo yhdistellä omaan asuun ja tilaisuuten sopivaksi. Juhlavampaan tilanteeseen voit pukea vaikkapa suorat villakangashousut ja liivin päälle bleiserin ja huolitella sitten tyylikkään kokonaisuuden vaihtoehtoisilla asusteilla.

Rennompaan tilanteeseen taas liivi on täydellinen vaihtoehto lisätä avatun kauluspaidan päälle sellaisenaan, tuomaan lisää twistiä ja ilmettä. Yhdistä tämä liivi rennon räväkästi esimerkiksi punaisten chinojen kanssa!

Yksityiskohtina mm. eriväriset napit sekä liivin tasku, mikä on helposti vedettävissä ulos kauniiksi taskuliinaksi.

Väri: ruskea/sininen

Materiaali: 100% villaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »