Reykjavik District liivi No91 sininen

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI91-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

Jälleen ihastuttava liivi Reykjavik Districtiltä! Nämä liivit on aivan ihania ja todella helppo tapa pitää asu ryhdikkäänä ja tyylikkäänä myös ilman bleiseriä.

Kevyistä ja hyvin hengittävistä materiaaleista valmistettu sininen liivi on vaivattomasti yhdisteltävissä muihin väreihin. Malliltaan liivi on klassinen ja juuri sopivan istuva.

Kokonaisuuden kruunaavat kaikki kivat pienet yksityiskohdat, kuten oranssi taskuliinaksi vedettävä tasku ja eroavaisuudet napeissa.

Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Väri: sininen

Materiaali: Sekoitus villaa, puuvillaa ja pellavaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »