Reykjavik District liivi No67 sinimusta kauluksella

Tuotekoodi: RD-WAI67-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella upea sinimusta liivi Reykjavik Districtiltä. Kankaan kuvio on todella kaunis ja harmoninen. Taskuliina ja korostevärinen nappi tuovat tyylikkäät yksityislohdat luoden harkitun ja kauniin kokonaisuuden. Täydellinen valinta herrasmiehelle! Materiaali on ihanan hengittävää ja mukava päällä. Tyylikkyyttä ja mukavuutta samassa paketissa siis! 

Väri: Sinimusta

Materiaali: Sekoitus villaa, puuvillaa ja pellavaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »