Reykjavik District liivi No65 harmaa

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI65-1-XXL
Saatavuus: Varastossa (1)

Tyylikäs ja hillitty liivi arkeen ja juhlaan. Reykjavikin harmaa liivi kuuluu jokaisen herrasmiehen vaatekaappiin. Harmaa on tyylikäs väri ja se on helppo yhdistää muihin väreihin. Taskuliinaksi vedettävän rintataskun vuori ja samanvärinen nappi tuovat pilkahduksen väriä ja raikastavat ilmettä. Liivin takaosan kangas on kukonasken-kuvioinen. Liivi on käsityönä valmistettu. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »