Reykjavik District liivi No58 keltainen kukkakuvio

€109,00
Tuotekoodi: RD-WAI58-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Nyt on saapunut upea kukkaliivi putiikkiin! Kesäinen liivi, joka piristää vaatekaappia. Tummansininen etupuoli yhdistettynä takaosan keltaiseen kukkakuvioon on raikas ja hauska yhdistelmä. Liivi on monipuolinen vaatekappale, jonka voi yhdistää niin kauluspaidan kuin t-paidankin kanssa. Meiltä löytyy esimerkiksi keltaiset chinot, jotka sopivat täydellisesti tämän liivin kanssa. Alle valkoinen t-paita ja kesäinen look on taattu! 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »