Reykjavik District liivi No124

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI124-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

Tästä liivistä ei puutu twistiä!

Tämä upea Reykjavik Districtin harmaa liivi toimii erinomaisesti arkena vaikka chinojen kanssa ja juhlassa suorien housujen, kauluspaidan ja bleiserin kaveriksi puettuna!

Ohut ruutukuviointi sekä pienet yksityiskohdat, kuten taskuliinaksi ulos vedettävä tasku ja erilaiset napit viimeistelevät tämän liivin tyylillä. Upeanvärinen selkämys tuo lisätwistiä pukeutumiseesi. 

Pue liivi bleiserin alle tuomaan lisää kontrastia kokonaisuuteen tai rennommin, sellaisenaan kauluspaidan päälle, pitäen asusi silti juhlavana ja tyylikkäänä.

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta.

Selkämyksessä säädettävä kiristysremmi.

Materiaali: Sekoite mm. villaa, puuvillaa ja pellavaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »