Harmaa ruudullinen liivi⎪Reykjavik District

€119,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-WAI124-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Harmaa ruudullinen liivi josta ei puutu twistiä! Tämä liivi toimii erinomaisesti arkena vaikka chinojen kanssa ja juhlassa suorien housujen, kauluspaidan ja bleiserin kaveriksi puettuna!

Ohut ruutukuviointi sekä pienet yksityiskohdat, kuten taskuliinaksi ulos vedettävä tasku ja erilaiset napit viimeistelevät tämän liivin tyylillä. Upeanvärinen selkämys tuo lisätwistiä pukeutumiseesi. 

Pue liivi bleiserin alle tuomaan lisää kontrastia kokonaisuuteen tai rennommin, sellaisenaan kauluspaidan päälle, pitäen asusi silti juhlavana ja tyylikkäänä.

Lue lisää liivin käytöstä blogistamme!

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta. Selkämyksessä säädettävä kiristysremmi.

Materiaali: Sekoite mm. villaa, puuvillaa ja pellavaa.

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »