Reykjavik District liivi No100 kaksivärinen

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI100-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on tyylikäs Reykjavik District liivi ainutlaatuisella twistillä! Klassiset pystyraidat on raikkaasti yhdistelty kaksiväriseen liiviin, jolla saat asusi viimeisteltyä persoonalliseen tyyliin.

Liivin hillityt värit ruskea ja harmaa sointuvat erittäin hyvin yhteen ja tekevät liivistä todella helpon yhdistää muuhun pukeutumiseen ja väreihin.

Näissä Reykjavikin liiveissä on aina mukana ihania pieniä yksityiskohtia kuten eroavaisuuksia napeissa ja ihastuttava taskuliinaksi vedettävä tasku!

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta. Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: Villaa, puuvillaa ja pellavaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »