Kaksivärinen liivi⎪Reykjavik District

€119,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-WAI100-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Kaksivärinen liivi on tyylikäs valinta ainutlaatuisella twistillä! Klassiset pystyraidat on raikkaasti yhdistelty kaksiväriseen liiviin, jolla saat asusi viimeisteltyä persoonalliseen tyyliin.

Liivin hillityt värit ruskea ja harmaa sointuvat erittäin hyvin yhteen ja tekevät liivistä todella helpon yhdistää muuhun pukeutumiseen ja väreihin.

Näissä Reykjavikin liiveissä on aina mukana ihania pieniä yksityiskohtia kuten eroavaisuuksia napeissa ja ihastuttava taskuliinaksi vedettävä tasku!

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta. Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: Villaa, puuvillaa ja pellavaa

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »