Reykjavik District liivi No 105 kaksivärinen

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI105-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Klassinen tummansininen liivi on tyylikäs ja juhlava. Se on helppo yhdistää moniin kokonaisuuksiin vaivatta.

Tässä Reykjavik Districtin upeassa liivissä on mukana pientä twistiä joka piristää asua! Huomaa ihastuttavat yksityiskohdat kuten vaaleampi selkämys, taskuliinaksi vedettävä tasku sekä eroavaisuudet napeissa.

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta. Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Ajatonta tyylikkyyttä ainutlaatuisella twistillä!

Materiaali: Villaa, puuvillaa ja pellavaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »