Reykjavik District liivi No 102 tummanharmaa

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI102-1-S/M
Saatavuus: Tuote loppu :(

No nyt on upean erilainen liivi Reykjavik Districtiltä!

Liivin rohkea selkämys tuo täydellistä vastapainoa tummanharmaalle etupuolelle. Upea kirjava selkäpuoli viimeistelee kokonaisuuden tyylillä. Kokonaisuuden kruunaavat kivat pienet yksityiskohdat, kuten  taskuliinaksi vedettävä tasku ja eroavaisuudet napeissa.

Nämä liivit on aivan ihania ja todella helppo tapa pitää asu ryhdikkäänä ja tyylikkäänä myös ilman bleiseriä.

Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: sekoitus villaa, pellavaa ja puuvillaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »