Harmaa ruudullinen liivi No101⎪Reykjavik District

€119,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-WAI101-1-L/XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Harmaa ruudullinen liivi on ajaton vaihtoehto ja todella helppo yhdistää muihin väreihin ja erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Tämä liivi sopii täydellisesti juhlapukeutumiseen ryhdikkyytensä vuoksi. Raikkaan keltainen selkämys antaa mukaan ripauksen twistiä. Pienet yksityiskohdat, kuten taskuliinaksi ulos vedettävä tasku ja erilaiset napit viimeistelevät koko paketin.

Pue liivi bleiserin alle tuomaan lisää kontrastia kokonaisuuteen tai rennommin, sellaisenaan kauluspaidan päälle, pitäen asusi silti juhlavana ja tyylikkäänä.

Liivin materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää, jonka ansiosta se ei hiosta. Liivin selkäpuolelle on ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: Villaa, puuvillaa ja pellavaa

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »