Reykjavik District kauluspaita sininen No57

€49,50
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-SHI57-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Aivan ihana Reykjavik District kauluspaita mitä upeimmilla yksityiskohdilla!

Tämä todella pehmeää puuvillakangasta oleva kauluspaita on erittäin kevyt ja hengittävä päällä. Sen sininen väri on helppo yhdistää pukeutumisessa moniin kokonaisuuksiin ja sen ihastuttavat eriväriset napit, sekä kuviointi kauluksen sisällä tuovat mukavasti twistiä ja persoonallisuutta asuihisi!

Tämä kauluspaita on täydellinen valinta siistiin arkipukeutumiseen tai vaikkapa rennompaan juhlaan. 

Materiaali: 100% puuvillaa.

Väri: Sininen.

Malli on slim fitin ja normaalin välistä. Paita on istuva, sopivasti muotoonommeltu, ja soveltuu erinomaisesti normaalivartaloiselle. S ja M koko istuu hyvin kapeammallekin vartalolle.

Konepesu 30 asteessa. Silitys miedolla lämmöllä.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Saarnin putiikkiin tulee paljon vaatteita jotka ovat ommeltu yksinomaan vain Saarnin valikoimaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »