Reykjavik District kauluspaita valkoinen No38

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-SHI38-1-XXL
Saatavuus: Varastossa (1)

Reykjavik District valkoinen kauluspaita on tehty käytettäväksi niin arkena, kuin juhlana. Kangas on 100% puuvillaa ja siinä on kaunis ohut pystyraita kuviointi. Tyylikkäät mustat napit, punaiset ompeleet ja sininen kuviointi kauluksessa tuovat väriä tähän muuten hillittyyn paitaan. Kaikki yksityiskohdat saa kuitenkin piiloon esimerkiksi solmiolla, mikäli tilanne sen vaatii. 

Materiaali: 100% puuvilla

Väri: Valkoinen

Malli on slim fitin ja normaalin välistä. Paita on istuva, sopivasti muotoonommeltu, ja soveltuu erinomaisesti normaalivartaloiselle. S ja M koko istuu hyvin kapeammallekin vartalolle.

Konepesu 30 asteessa. Silitys miedolla lämmöllä.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »