Reykjavik District Hamlet takki ruudullinen

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-HAM2-1-L
Saatavuus: Varastossa (2)

Tästä ei takki tyylikkäämmäksi muutu! Reykjavik District ruudullinen vuoriton Hamlet takki yhdistää klassisen kuvion ja uniikin leikkauksen. Näiden Hamlet takkien viisto leikkaus on saanut mielettömästi kehuja! Kaulus suojaa tuulelta, kun sen napittaa ylös asti, mutta sitä voi käyttää myös sivuille taitettuna huivin kanssa. Monikäyttöinen harmaa väri on ajaton ja helposti käytettävä. Materiaali paksua ja hyvin lämmintä villaa. 

Materiaali: 100% villa

Väri: Harmaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »