Reykjavik District Hamlet takki musta

€249,00
Tuotekoodi: RD-HAM1-1-S
Saatavuus: Tuote loppu :(

Mielettömän hieno Reykjavik District Hamlet välikausitakki. Musta takki metallinapeilla on ajaton, tyylikäs, sekä monikäyttöinen sillä se on helppo yhdistää moneen eri asuun.  Upea leikkaus takissa tekee siitä erilaisen ja tarjoaa pukijalleen mahdollisuuden erottua edukseen. Takin materiaali on mielyttävä käyttää ja hengittää hyvin. 

Näitä takkeja on vain yksi kappale jokaista kokoa (S-XXL), joten yksilöllisyys on jälleen taattu!

Materiaali: 100% puuvilla

Väri: musta

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »