Reykjavik District Grant Pants No1 harmaa ruudullinen

Tuotekoodi: RD-GRAN1-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Upeat Reykjavik District harmaat raidalliset housut, joissa on mukana punaisia raitoja. Housut ovat hyvin miellyttävät päällä ja istuvat täydellisesti. Loistava valinta herrasmiehelle, joka haluaa itselleensä tyylikkäät housut.
Harmaa väri on helppo yhdistää moneen asukokonaisuuteen, sillä melkein kaikki sopii harmaan kanssa.

Pesuohje: Ei vesipesua.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.
Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »